УСЛУГИ

Какво предлагаме

Извозване и пренос на трудно подвижни или болни хора от легло до легло в град София, страната и чужбина

Болнични трансфери

Нашите транспортни услуги са подходящи за пациенти в различни състояния, които е нужно да се превозват на носилка или стол за пренасяне на трудно подвижни хора. Транспорта на пациенти включва пренасянето им от дома до болницата или частни клиники, както и болница в болница и от болница към дома.

Медицински транспорт на възрастни хора

Предлагаме услуги за възрастни хора с напълно оборудвани линейки и обучен екип. Включва трансфера им от местоположението до посочен от вас дом за възрастни или обратно навсякъде в страната. Всички наши линейки разполагат с инвалиден стол, който може да бъдат използван в деня на прехвърляне на тези пациенти, които не разполагат със собствен. Пренасяме и лежащо болни с носилка, когато това е необходимо.

Медицински транспорт в чужбина

Нашата посветена на пациента транспортна услуга е в състояние да се справи с множеството условия на пациентите от транспортиране на носилка и инвалиден стол до пациенти, които могат да ходят без чужда помощ. Транспорта влючва прехвърлянето на пациента до и от всяка дестинация в чужбина. Ако пристигате на летище, можем да посрещнем пациента и да го трансферираме до посочена дестинация

Грижи в домашни условия

Фирмата предлага съдействие при намиране на медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи за грижи в домашни условия.

Съдействие и консултации

Поради дългогодишният ни опит в сферата можем да ви дадем адекватна и актуална информация относно: настаняване в страчески домове, хосписи и санаториуми спрямо състоянието и нуждите на пациента; съдействие при настаняване в болници или домове; насочване за ЯМР, скенери, рентген и контролни прегледи; съдействие за домашни посещения на лекари, медицински сестри, рехабилитатори или санитари; съдействие за осигуряване на безплатни помощни средства (антидекубитални дюшеци, инвалидни колички, тоалетен стол, проходилки, и др.)

Телефон : +359 888 011 482

Имейл: e.b.mladenov@abv.bg

error: Не може да копирате съдържанието !